Werken bij V&VN

Werken bij V&VN (eefje, Renate en Bas)

Heb jij hart voor de zorg? Ben jij op zoek naar een baan in een dynamisch werkveld in een belangrijke maatschappelijke sector die altijd in beweging is? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland is dé beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden. Met 105.000 leden maakt V&VN zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. V&VN maakt dat mogelijk met o.a. scholing, ontwikkeling van het vak, kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, uitwisseling van kennis en ideeën en invloed op beleid in politiek Den Haag.

Op het landelijk bureau in Utrecht werken we dagelijks met veel energie voor en met onze leden aan het realiseren van belangrijke doelen en speerpunten van V&VN en de toekomst van het verpleegkundig beroep.

Vacatures

Medewerker Ledenservice (Registers)

Heb jij hart voor de zorg? En wil je ons helpen om, tijdens de coronacrisis en daarna, verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten een stem en gezicht te geven? Dan hebben wij de baan voor jou! Door het vertrek van een medewerker van ons team zoeken wij een nieuwe collega voor: Medewerker Ledenservice (Registers) voor 32 - 36 uur per week.

Medewerker Ledenservice

Heb jij hart voor de zorg? En wil je ons helpen om, tijdens de coronacrisis en daarna, verpleegkundigen en verzorgenden een stem en gezicht te geven? Dan hebben wij de baan voor jou! V&VN zoekt een nieuwe collega voor medewerker Ledenservice (32 - 36 uur per week).

Redacteur/videomaker

Ben jij een ervaren videomaker, maar schrijf je net zo lief een tekst of social mediabericht? Goed nieuws: V&VN is op zoek naar een redacteur/videomaker!

Specialist Marketing & Communicatie

Weet jij hoe je een doelgroep bereikt en heb je ervaring met (campagnes via) social media? Goed nieuws: V&VN zoekt een enthousiaste specialist Marketing & Communicatie!

Relatiebeheerder

V&VN is vertegenwoordigd in alle onderdelen van de zorg. We behartigen de belangen van onze leden en mengen ons in het debat. Als relatiebeheerder speel jij hierin een sleutelrol: jij bent het contact met organisaties waar verpleegkundigen en verzorgenden werken. Jij helpt onze leden en helpt onze diensten te verbeteren.

Functioneel beheerder IM/ICT

Wil jij werken in een innovatief, betrokken en energiek IT team? Vertel je met trots en passie op verjaardagen over jouw werk als IT professional? Dan is het tijd te reageren op de functie: functioneel beheerder IM/ICT.

Hoofd Beroepsontwikkeling

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van:  Hoofd Beroepsontwikkeling. Als hoofd Beroepsontwikkeling geef je sturing aan de werkzaamheden van de medewerkers binnen het kader van de strategische agenda van V&VN.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!