Wijkverpleging

Banner Thema Wijkverpleging

Wijkverpleging, volop in ontwikkeling

Van hooggespecialiseerde technische zorg tot ondersteunende verzorging van ouderen en van kortdurende palliatieve zorg tot zorg aan thuiswonende chronisch zieke kinderen. De zorg die thuis wordt geleverd wordt steeds complexer. Dat kan alleen als de zorg thuis goed geregeld is.
Hierover maakt V&VN afspraken met andere partijen, beschreven in de ontwikkelagenda wijkverpleging. V&VN zet zich in voor verpleegkundigen en verzorgenden die werken in de wijk, door de ontwikkeling van:


Over indicatiestelling:


Financiering wijkverpleging:

Vakgroep Wijkverpleegkundigen

Werk je als wijkverpleegkundige? Word dan lid van de vakgroep Wijkverpleegkundigen van de afdeling V&VN Verpleegkundigen Maatschappij & Gezondheid!

De vakgroep houdt zich bezig met de toekomst van het vak wijkverpleegkundige. En de vraag: wat maakt een verpleegkundige wijkverpleegkundige? Ook richt de vakgroep zich op het verbeteren van het imago bij studenten, ambassadeurstrajecten, congressen en bijeenkomsten en het beoordelen van scholingen voor het deskundigheidsgebied in het Kwaliteitsregister V&V.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!