Verpleeghuiszorg

Banner Thema Verpleeghuiszorg

Verpleeghuiszorg is gericht op de kwaliteit van leven van ouderen die door een complexe zorgvraag niet meer zelfstandig kunnen wonen. De relatie tussen de oudere, zijn naasten en de zorgverleners vormt de basis voor goede zorg en welzijn. De zorgorganisatie regelt de juiste randvoorwaarden en middelen.

V&VN zet zich in voor verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten die werken in het verpleeghuis, door de ontwikkeling van het Generiek kompas Samenwerken aan kwaliteit van bestaan.

WOZO Banner Website

WOZO: Wonen, Ondersteuning en Zorg voor Ouderen

V&VN en andere zorgpartijen zijn met VWS in gesprek over het programma WOZO, gericht op het anders organiseren van de ouderenzorg. Op deze pagina lees je over de ontwikkelingen, hoe je invloed kunt uitoefenen en wat het voor jou kan betekenen in je werk.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)