Congres | Landelijk Actieplan Zeggenschap

  • 3 juni 2024
  • Congres/Symposium
  • V&VN Algemeen
Zeggenschap LR MNO Photo 1200X800

De belangrijkste inzichten en inspiratie om zeggenschap in de zorg, jeugdzorg en het sociaal werk te versterken!

Vanuit de eerste subsidieronde waarin 140 organisaties hun actieplan uitvoerden, hebben wij kennis over wat wel én niet werkt als je zeggenschap gaat versterken. Die inzichten delen we graag met je via inspirerende sprekers en interactieve en multidisciplinaire workshops.

Met en van elkaar leren in een gezellige setting staan deze dag centraal. Na afloop heb je de nieuwste informatie over zeggenschap en weet je welke (vervolg)stap jij in je organisatie kunt zetten om zeggenschap te versterken. Ben jij er ook (weer) bij?

Voor wie?
Deze dag is bedoeld voor professionals uit de zorg, jeugdzorg en het sociaal werk, leidinggevenden, bestuurders, HR-professionals en andere geïnteresseerden die aan de slag willen met zeggenschap.

De hele dag kun je workshops en sessies bijwonen of de informatiemarkt bezoeken. Er is volop netwerkgelegenheid en DeFabrique zorgt weer voor lekkere hapjes en drankjes.

Binnenkort vind je hier het volledige programma.

Wil jij bijdragen aan ons congres, heb je bijvoorbeeld een goed idee voor een sessie of wil je op infomarkt staan? Stuur dan een mail naar info@actieplanzeggenschap.nl.

Het congres vindt plaats in DeFabrique in Utrecht, vanaf 09:00 tot ongeveer 17:30 uur.

Zeggenschap versterken kun je niet alleen! Nodig dus zeker ook je collega’s, leidinggevende en bestuurder uit voor deze dag.

Heb je vragen over het congres en deelname, stuur dan een e-mail naar info@actieplanzeggenschap.nl.

Aanmelden en vroegboekkorting
Ben jij erbij op 3 juni? Maak gebruik van onze vroegboekkorting, dan betaal je 75 euro in plaats van 100 euro.

Ja, ik meld me aan!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)